Spectaculaire Trailer van oorlogsepo Midway

Met het spectaculaire oorlogsepos MIDWAY brengt regisseur Roland Emmerich (Independence Day, The Day After Tomorrow) de meest ingrijpende zeeslag van de Tweede Wereldoorlog met een enorme sterrencast naar het witte doek. De officiële trailer is zojuist vrijgegeven.

Trailer

Over Midway

De Amerikaanse marine weet zich te herstellen nadat de Japanners in december 1941 dachten de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor geheel tot zinken te hebben gebracht. Met hun overgebleven vliegdekschepen gaan de troepen in juni 1942 opnieuw de keiharde strijd aan, dit keer om het strategische eiland Midway in de Stille Oceaan. Door middel van spionage en gewaagde oorlogstactieken weten de Amerikanen – die sterk in de minderheid waren – met de slag om Midway het tij van de oorlog te keren. Met o.a. Woody Harrelson, Ed Skrein, Luke Evans, Nick Jonas, Patrick Wilson en Mandy More.

MIDWAY is vanaf 7 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply