Waarom krijgt Jessica Biel geen hoofdrollen meer?

Ik ben zelf een groot fan van Jessica Biel. Het lijkt er echter op dat Hollywood haar niet meer wil casten voor grote films. Hierdoor is het heel stil rondom haar persoon geworden. Waar kan het aan liggen dat Jessica Biel geen rollen meer krijgt? Ik heb zeven mogelijke redenen gevonden wat het zou kunnen verklaren.

Verkoopcijfers

Een van de belangrijkste redenen om een actrice de casten zijn de verkoopcijfers. Alles draait om geld en de naam van een actrice in de hoofdrol kan al betekenen dat je goede verkoopcijfers gaat boeken. Als we kijken naar films waar Jessica Biel de hoofdrol had hebben we een hoop films met niet zulke hoge inkomsten, en zelfs een aantal films die verlies hebben gedraaid. Producenten lijken haar dus een risico te vinden.

Jessica Biel 01

Talent

Jessica Biel heeft genoeg talent in huis, dat zou het probleem niet moeten zijn. Als we kijken naar de films waarop ze auditie heeft gedaan en het niet is geworden kunnen we een conclusie trekken. De films worden keer op keer binnengehaald door actrices met een Oscar op hun naam, en Jessica heeft er nog geen. Maar hoe krijg je een Oscar als je niet meer wordt gecast?

shes-competing-with-oscar-winners-1457377074

Agent

Op internet gaan veel verhalen rond dat Jessica Biel een andere Agent moet gaan zoeken. Dit omdat als ze een rol krijgt dit vaak rollen zijn die niet goed bij haar passen. Het is natuurlijk een bekend verhaal dat de Agents kijken naar het loonstrookje aan het eind van de maand en niet naar welke film het best past bij je persoonlijkheid en type.

Moederschap

Jessica Biel is sinds April 2015 moeder geworden van haar zoon Silas Randall Timberlake. Het is natuurlijk geen schande dat ze even meer tijd wil maken voor haar gezin. Maar andere actrices zijn ook moeder en verschijnen ook nog in films? Dan moet Jessica het toch ook kunnen? Of is haar eisen pakket op het gebied van tijd een probleem voor de producten?

Jessica-Biel-Baby-Silas-Randall-Walking

Imago

Het image van Jessica Biel is een beetje blijven hangen in de jaren 90 toen ze nog een tiener speelde en zichtbaar was in televisie series en High School Films. Een bekend gerucht binnen Holywood is dat haar imago te kinderlijk is om haar in een grote film te kunnen casten.

Te mooi

Volgens The New York Daily News zijn ze geinformeerd door een van de Agents van Jessica dat ze niet gecast wordt op talent maar op looks. De films die op dit moment wel om Jessica Biel vragen gaat het om haar looks, en niet om enige talent. Een andere bron van de krant geeft aan dat Jessica met kleine films op televisie programma’s moet gaan bewijzen dat ze meer is dan haar looks.

jessica-biel-sexy

Justin Timberlake

Het is ook opvallend dat de rollen waarin Jessica Biel speelde erg begonnen af te nemen nadat ze is getrouwd met Justin Timberlake. Het lijkt dat ze wordt overschaduwd door Justin Timberlake waardoor ze niet meer kan stralen als een ster zonder ook vragen te krijgen over Justin Timberlake. Maar het trouwen met zo’n grote ster kan ook als gevolg hebben dat je beter bekend wordt. Dit kan dus twee kanten op vallen.

Jessica Biel Justin Timberlane

 

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

You May Also Like

Leave a Reply