Winactie: Sherlock Gnomes

Vanaf 19 april 2018 draait Sherlock Gnomes in de bioscoop. Wij mogen twee prijzenpakketten weggeven over deze film. Wil jij kans maken op een van deze prijzenpakketten? Doe dan mee met onze winactie.

Sherlock Gnomes

De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo and Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, zijn ze eerst vooral bezig om de tuin lenteklaar te krijgen. Maar dan komen ze erachter dat iemand in heel Londen tuinkabouters aan het kidnappen is. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze hiervoor kunnen inschakelen… Sherlock Gnomes. De beroemde detective en gezworen beschermheer van Londense tuinkabouters arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. Het mysterie leidt onze tuinkabouters op een doldwaas avontuur waar ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en een onontdekt deel van de stad verkennen.

Sherlock Gnomes, Watson, Gnomeo and Juliet in Sherlock Gnomes from Paramount Pictures and MGM.

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de prijs. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.
a Rafflecopter giveaway

Inhoud Prijzenpakket

 • tas met kleurtjes om de tas in te kleuren
 • een knuffel,
 • een sleutelhanger
 • een vel met nep tattoos.

Film informatie

Titel: Sherlock Gnomes
Regie: Steve Pink
Stemmen: Ricardo Blei, Peggy Vrijens, Sander de Heer, Pepijn Gunneweg, Owen Schumacher
Speelduur
: 86 minuten
Releasejaar
: 2018

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

31 thoughts on “Winactie: Sherlock Gnomes

 1. Goedemorgen! De eerste film van de gnomes, is de absoluut favoriete film van onze pleegzoon! Hij heeft hem heeeeeel vaaak gezien en ik zou hem graag verrassen met deze prijs!! 😀

 2. Ik zou mijn zoontjes heel graag willen verrassen met deze leuke goodies. We gaan de film gauw kijken in de bioscoop want hij lijkt ons super leuk!

 3. Omdat mijn kids me vaak zo noemen, ik ben maar 165cm en mijn jongste dochter van 12 jaar is nu al 180cm.
  Dan kunnen ze eens echte Gnomes zien.

 4. We zijn van plan om deze leuke film te gaan kijken en dan zijn de spulletjes in het prijzenpakket hele leuke extra’s voor de kids.

 5. mijn zusje en ik kijken al tijden uit naar een deel 2. Om in de stemming te komen lijkt ons dit pakket ideaal

Leave a Reply