Winactie:Gumball

De maand september draait om Gumball op Cartoon Network. Er zijn namelijk gloednieuwe afleveringen van vanaf 3 september om 16.20 uur.  Wij mogen een leuk prijzenpakket weggeven. Doe je mee met onze winactie?

Over Gumball

De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Prijzenpakket

Wij mogen een super gaaf pakket weggeven. In dit pakket zitten de volgende spullen:

 • Grote Gumball Pluche Darwin Knuffel
 • Notebook
 • Drawstring bag

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.
a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

13 thoughts on “Winactie:Gumball

 1. Mijn favoriete aflevering…
  De aftiteling van de programma’s…
  ik word (te) oud voor al dat drukke gedoe, vrees ik…
  Maar, ik doe mee om mijn jongste dochter wellicht te kunnen verblijden…

 2. Sinds kort de favoriete serie van zowel dochter als zoon en dat is bijna uniek! Normaal willen ze altijd allebei iets anders zien maar hier kijken ze vol plezier naar!

Leave a Reply