Home » Nieuws » Animatiefilm ‘Batman and Harley Quinn’ zondag 27 augustus exclusief bij Pathé

Zondag 27 augustus, 19.30 uur draait de animatiefilm Batman and Harley Quinn, een productie van DC Comics en Warner Bros. Animation, exclusief en eenmalig in zestien bioscopen van Pathé. Tickets zijn nu te koop viawww.pathe.nl en aan de kassa’s van de bioscopen.

 
Een dreigende wereldwijde catastrofe dwingt Batman en Nightwing samen te werken met een opmerkelijke en lastige partner in Batman and Harley Quinn, een eigentijdse animatiefilm in de klassieke stripstijl.
Poison Ivy en Jason Woodrue (alias The Floronic Man) hebben een plan bedacht om onze planeet ecologisch te redden. Helaas dreigt de wereldbevolking daarbij te sneuvelen. Om Poison Ivy af te stoppen en de mensheid te redden roepen Batman en Nightwing de hulp in van Harley Quinn, Ivy’s beste vriendin en regelmatige misdaadpartner. Maar de wispelturige en onbetrouwbare Harley stelt het geduld van Batman danig op de proef bij de vele avonturen vol onverwachte wendingen die de onwillige partners onderweg beleven.
Het resultaat is een komische en actierijke animatiefilm zoals geen enkele fan van Batman ooit heeft gezien. Batman and Harley Quinn – een productie van DC Comics en Warner Bros. Animation in de populaire serie DC Universe Original Movies – kent een ware sterrencast met Kevin Conroy (Batman: The Animated Series) als Batman, Loren Lester (Robin in Batman: The Animated Series) als Nightwing, debutante Melissa Rauch (The Big Bang Theory) als de onweerstaanbare Harley Quinn, Paget Brewster (Criminal Minds) als Poison Ivy en Kevin Michael Richardson (The Cleveland Show) als The Floronic Man.

Regie: Sam Liu (Batman: The Killing Joke), verhaal: Bruce Timm (Batman: The Dark Knight Returns), scenario: Bruce Timm & Jim Krieg (Justice League: The Flashpoint Paradox), coproducent: Alan Burnett (The Batman), uitvoerend producenten: Sam Register, Bruce Timm, Benjamin Melniker en Michael Uslan.
De zestien bioscopen: Pathé Arena en De Munt (Amsterdam), Pathé De Kuip (Rotterdam), Pathé Scheveningen en Spuimarkt (Den Haag), Pathé Amersfoort, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Delft, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Maastricht, Pathé Tilburg, Pathé Zwolle en CineMec Utrecht.
The following two tabs change content below.
Pel Laurens is in het dagelijks leven werkzaam in de IT. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films en blogt er tegenwoordig ook nog over. Zijn favoriete genres zijn actie, thriller, documentaires en non-fiction. Verder houdt hij ook ComputerGeek.nl bij.

Leave a Reply