Deze films kijk je in September

De grootste hitte lijkt voorbij. Na avonden op het terras of in de tuin, is een avondje op de bank met een film ook weer een aantrekkelijke optie. Nieuw in het aanbod van Pathé Thuis deze maand zijn onder andere Deadpool 2, de spannende thriller A Quiet Place en Wes Anderson’s animatiefilm Isle of Dogs. Ook de biopic Loving Pablo (Escobar), arthousefilms Der Hauptmann en The Death of Stalin en de ontroerende coming-of-age-en-uit-de-kast-komedie Love, Simon zijn vanaf september beschikbaar bij de streamingsdienst. Voor ieder wat wils! Ben je al bezig met het voorbereiden op 2019? Dan vind je hier een lijst met films in 2019 te zien zijn!

Deadpool 2

In het langverwachte Deadpool 2 volgen we de iconische en grofgebekte superheld Wade Wilson. Ook deel twee van de Marvel-reeks zit vol grappen, gewelddadige actiescènes en niet-zo-subtiele verwijzingen naar de rest van het Marvel-universum. Naast de vertrouwde gezichten van Ryan Reynolds als Deadpool en Morena Baccarin (Homeland) als Vanessa, maken een hoop andere bekende namen hun opwachting, van  Josh Brolin en Matt Damon tot Brad Pitt en Hugh Jackman.

Lees onze recensie – Te zien vanaf 27 augustus.

A Quiet Place

Hoewel er in de horrorfilm nauwelijks wordt gepraat, is A Quiet Place een van de spannendste films van dit jaar. In het bijzondere regiedebuut van acteur John Krasinski (The Office) zien we hoe een familie probeert te overleven in een wereld die wordt gedomineerd door monsters die alleen op geluid afkomen. De tagline van de film is niet voor niks: ‘If they hear you, they hunt you´. Hoofdrollen in de film worden gespeeld John Krasinski en zijn vrouw en actrice Emily Blunt (The Girl on the Train).

A Quiet Place is te zien vanaf 6 september.

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story vertelt het verhaal van de jonge Han Solo met Alden Ehrenreich in de iconische rol van Harrison Ford. In dit deel van de Star Wars-reeks zien we hoe Han langzaamaan verandert in de bekende smokkelaar en zijn sidekick Chewbacca ontmoet. De twee gaan op een reis die bepalend is voor het leven van de meest bekende helden uit de Star Wars-saga. Een spannende avonturenfilm voor fans van de reeks en actie. De rest van de cast bestaat uit onder andere Woody Harrelson, Emilia Clarke en Donald Glover.

Solo: A Star Wars Story is te zien vanaf 14 september. 

I Feel Pretty

In de komedie I Feel Pretty met comédienne Amy Schumer in de hoofdrol stellen regisseurs Abby Kohn en Marc Silverstein (Never Been Kissed) het overheersende schoonheidsideaal aan de kaak. Als Renee (Schumer) tijdens een les spinning met haar hoofd hard tegen de grond valt, is ze ervan overtuigd dat ze beeldschoon is en meer verdient dan dat ze momenteel krijgt. Haar nieuwgewonnen zelfvertrouwen laat zien dat wat je uitstraalt belangrijker is dan hoe je eruitziet. Naast Amy Schumer, vertolken Michelle Williams, Naomi Campbell en Emily Ratajkowski ook rollen in deze film.

I Feel Pretty is te zien vanaf 5 september.

Love, Simon

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop. Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden.

Lees onze recensie. Love, Simon is te zien vanaf 24 september

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply