Elvy’s Wereld So Ibiza trailer release!

Elvy’s Wereld So Ibiza is een zomerse komedie over Elvy die alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij een hoop bijzondere mensen ontmoet. Van wereldberoemde dj’s en gestreste Beachclub eigenaren, tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon, het wordt het avontuur van haar leven. Maar het loopt uiteindelijk wel heel anders dan ze zich had voorgesteld…

Trailer

Elvy’s eigen wereld: So boho

De film is gebaseerd op Jill Schirnhofer’s succesvolle boek Elvy’s eigen wereld: So boho.
May Hollermann vertolkt de hoofdrol van Elvy. Andere rollen zijn weggelegd voor Jill Schirnhofer, Sylvie Meis, Nienke Plas, Irene Moors, Kalvijn, Défano Holwijn, Buddy Vedder, Claartje Rose, Rutger Vink, Femke Meines, Sarah Nauta, Stephanie van Eer, Djamila en Bibi.

Win Prijzen

Om de release van de trailer te vieren, geven ze bij elke x aantal views diverse prijzen weg. Fans kunnen meedoen aan deze winactie door de YouTube pagina te liken, een comment achter te laten en de pagina te volgen.

Elvy’s Wereld So Ibiza draait vanaf 26 september in de bioscoop.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply