Filmgeek gaat verhuizen

In januari hebben wij ons van alles voorgenomen voor dit jaar. Zo wilden we allerlei rubrieken toevoegen en het uiterlijk van de website aanpakken. Dit staat allemaal even op een laag pitje. We willen nog steeds dingen toevoegen en veranderen, maar momenteel is het even iets stiller op de site dan je van ons gewend bent. Het jaar is bij ons (Pel en Roxanne) iets anders begonnen dan verwacht

Persoonlijk

Wie onze persoonlijke account volgt op social media weet wellicht al dat er op persoonlijk vlak veel gebeurd is bij ons thuis. Het ene moment stonden wij op het punt om voor de tweede keer ouders te worden. Het volgende moment werd ons dat weer afgenomen. Dat zorgde ervoor dat de website (en veel andere dingen) minder belangrijk waren. Roxanne schreef hier het één en ander over op haar eigen blog. Inmiddels gaat het veel beter en willen we weer volop aan de bak, maar we hebben nog iets anders te regelen.

Verhuizen

Juist ja. Filmgeek gaat verhuizen. Nou ja, Pel en Roxanne gaan verhuizen en dat betekent natuurlijk dat Filmgeek mee verhuist. Het goede nieuws is dat we vanaf nu niet meer hoeven te werken vanaf de bank of de keukentafel, maar dat Filmgeek gewoon een eigen kantoor krijgt op onze nieuwe zolder, die we al gekscherend Filmgeek Headquarters noemen. We willen daar ook een tweede televisie neerzetten en/of een beamer ophangen zodat we ook lekker los van elkaar films en series kunnen kijken. We hebben tenslotte niet altijd dezelfde smaak.

2017 blijft voor ons dus een jaar vol met plannen voor Filmgeek, maar ook een jaar met grote veranderingen in ons persoonlijke leven. Dit betekent dus absoluut niet dat we de handdoek in de ring gooien, maar dat alles even op een wat lager pitje staat tot we weer alle tijd en ruimte hebben om door te gaan!

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

2 thoughts on “Filmgeek gaat verhuizen

  1. Wow, dat is erg heftig om mee te maken en zeker niet makkelijk, neem jullie tijd en praat er voldoende over.

    Fijn dat jullie in het nieuwe huis meer ruimte hebben voor de site en films.

  2. Ik heb jullie verhaal gevolgd en het is inderdaad super heftig wat jullie allemaal hebben moeten meemaken. Hopelijk geeft een nieuwe plek wat meer rust en ruimte voor nieuwe dingen en hernieuwde creativiteit 🙂 -x-

Leave a Reply