GTST komt met mini-film

De zesduizendste aflevering van RTL 4-soap Goede Tijden, Slechte Tijden wordt op 5 april gevierd met een minifilm van een uur.

De minifilm is onder meer opgenomen in Lapland, laat RTL weten. Volgens de zender gaat het om “een uniek verhaal voor de vaste kijker, maar ook te volgen voor diegenen die niet alle 5.999 afleveringen hebben gezien die hieraan voorafgingen.”

De film gaat over het vrijgezellenfeest van Amir, die door zijn vrienden wordt verrast met een reis naar Lapland. De groep ontmoet daar een mooie vrouw, waar iedereen van onder de indruk is. De sfeer slaat om als er een ongeluk plaatsvindt en er een zoektocht op touw moet worden gezet.

De eerste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden werd op 1 oktober 1990 uitgezonden. De eerste twee seizoenen waren gebaseerd op de Australische serie The Restless Years, maar daarna kwamen de verhaallijnen van Nederlandse scenarioschrijvers.

Vorig seizoen keken gemiddeld ruim een miljoen mensen per aflevering naar de soap.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

2 thoughts on “GTST komt met mini-film

Leave a Reply