Justice League team gespot in Nederland!

De actie-avonturenfilm Justice League is sinds deze week verkrijgbaar in 4K Ultra HD Blu-Ray™, Blu-Ray™, 3D Blu-Ray™, DVD en digitaal.  Om deze home release een authentiek Nederlands tintje te geven, heeft Warner Bros Home Entertainment Benelux vijf unieke en exclusieve ‘Cinemagraph’ motion posters laten maken waarin elke superheld te zien is in een Nederlandse omgeving.

Batman (Ben Affleck) heeft een plekje in een weiland met windmolens, Wonder Woman (Gal Gadot) kijkt uit over de Amsterdamse grachten, The Flash (Ezra Miller) flitst door een kleurrijk tulpenveld, Cyborg (Ray Fisher) houdt het Haagse torentje in de gaten en de Rotterdamse wateren worden beschermd door Aquaman (Jason Momoa).

Een ‘cinemagraph’ is een combinatie van een foto en video, waar slechts één of enkele elementen in beweging zijn. De Nederlandse Justice League posters zijn uniek in de wereld en gemaakt door Nederlands fotograaf / filmmaker Michel Mölder. Door het combineren van foto en video maakt hij stilistische beelden die aandacht trekken door beweging, maar de kracht hebben van een stilstaande foto.

Synopsis Justice League

Nu zijn vertrouwen in de mensheid is hersteld en Superman hem met zijn onbaatzuchtige daad heeft geïnspireerd, roept Bruce Wayne de hulp in van zijn nieuwe bondgenoot, Diana Prince, om te vechten tegen een nog groter kwaad. In een race tegen de klok stellen Batman en Wonder Woman een team samen van metahumans die de strijd met deze nieuwe dreiging willen aangaan. Maar is deze weergaloze groep superhelden – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash – nog op tijd om de aarde te beschermen tegen een catastrofale aanval?

Posters

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

You May Also Like

Leave a Reply