Winactie: Vele Hemels Boven De Zevende

Dit jaar is was het boekenweekgeschenk het boek: Gezien de Feiten. Dit boek is geschreven door Griet op de Beeck, die eerder ook al Vele Hemels Boven De Zevende schreeft. In samenwerking met Remain in Light kunnen wij twee keer de DVD van Vele Hemels Boven De Zevende weg geven. Onze recensie over die film vind je hier. De winactie is hieronder.

Beschrijving film

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. Gebaseerd op de gelijknamige geliefde roman van Griet Op de Beeck, die ook het scenario voor de film schreef.

Winactie

Wij mogen twee keer twee kaartjes weggeven voor Vele Hemels Boven De Zevende. Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de dvd. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.
a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

16 thoughts on “Winactie: Vele Hemels Boven De Zevende

Leave a Reply