Onze eerste indruk: Kinepolis Jaarbeurs

Op woensdag 14 december opende Kinepolis Jaarbeurs haar deuren in Utrecht. Na een officieel openingsmoment konden bezoekers genieten van de eerste publieke voorstelling: Rogue One – A Star Wars Story. Filmgeek was uitgenodigd voor deze voorstelling en wij waren ook aanwezig bij de opening van deze nieuwe megabioscoop. 

Onze kaartjes lagen klaar bij de balie en wij mochten dan ook al naar binnen toe voordat de eerste bezoekers er waren. Zo konden we alvast een beetje rond kijken in de entree hal. De hal is groot en hangt vol met filmposters. Deze zijn verdeeld over een rij met films die nu draaien en films die er binnenkort aan komen. Daarnaast was alles versierd voor de grote opening én de aankomende feestdagen. Dat geeft de bioscoop een feestelijke uitstraling.

De dag begon met een officieel openingsmoment. Nadat er een lint doorgeknipt was door de eerste bezoeker, mocht iedereen naar binnen en was het tijd voor de film Rogue One – A Star Wars Story.

Credits: Ruud Vonk

Na de opening liepen we richting de zaal. Een van de medewerkers van Kinepolis wees ons vriendelijk de weg naar de toiletten, de Mega Candy en de ticketcontrole. In een nieuw gebouw moet je even je weg vinden. Gelukkig waren er genoeg medewerkers om dit in goede banen te leiden. Ook bij de zaal stonden medewerkers die ons precies vertelden hoe we onze plaatsen het beste konden bereiken.

Rogue One – A Star Wars Story werd vertoond in zaal 7. Deze zaal is voorzien van Laser ULTRA en Dolby Atmos voor haarscherp beeld en adembenemend geluid. Deze combinatie zou moeten zorgen voor een intensere film ervaring. Hier hebben wij verder niets op aan te merken. Het beeld is prachtig en je voelt het geluid bijna. Daarnaast waren de 3D-brillen van een goede kwaliteit.

De eerste indruk van zaal 7 van Kinepolis Jaarbeurs is goed. De stoelen zitten lekker en je hebt voldoende beenruimte. Het viel ons ook op dat de zaal nog helemaal nieuw rook. Er is voldoende hoogteverschil tussen de rijen, zodat je over degene voor je heen kijkt. Het enige minpunt was dat het tijdens de voorstelling een beetje koud was in de zaal. Het leek alsof de airco te hard aan stond.

Credits: Ruud Vonk

Ben je benieuwd wat wij vonden van de film? Onze recensie van Rogue One – A Star Wars Story lees je hier.

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

4 thoughts on “Onze eerste indruk: Kinepolis Jaarbeurs

    1. Was jij niet degene die zijn kaartje van ‘s avonds had geruild en met iemand op een hogere rij daarover sprak? (Ik zat precies achter die persoon…) Dan hebben we je buiten EN binnen gezien namelijk, maar niet herkend!

      1. Yep, klopt! 🙂 Trouwens enorm goede service van Kinepolis. Was wel een uitzondering, maar ik vond het echt top dat het zo geregeld kon worden.

Leave a Reply