Pip Pellens en Juvat Westendorp in dansfilm

GTST-acteurs Pip Pellens en Juvat Westendorp hebben allebei een rol bemachtigd in de nieuwe Nederlandse dansfilm Shake it Off. Ook Britt Scholte en rapper Bizzey zullen in de film te zien zijn, zo maakte producent AM Pictures dinsdag bekend. Pip Pellens was zeven jaar in GTST te zien als Wiet van Houten. Daarnaast speelde ze in de films Hartenstaat, Soof 2 en Verliefd op Ibiza. Juvat Westendorp was naast GTST te zien in de series Malaika en Meiden van de Herengracht en speelde een hoofdrol in stripperskomedie Onze Jongens.

Eerder werd al bekend dat danser Timor Steffens zijn acteerdebuut maakt in de film. Zijn tegenspeelster is Robin Martens, vooral bekend van haar rol in de soap GTST.

Dansacademie

Shake it Off vertelt over een jonge vrouw uit een klein dorp (Martens) die ervan droomt aangenomen te worden op de internationale dansacademie in Rotterdam. Dat lukt haar, maar het échte leven in de grote stad valt haar rauw op haar dak. Ze moet elke dag knokken om zichzelf te bewijzen.

De opnames gaan binnenkort van start. Shake it Off moet dit najaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply