Premieres 2016: Week 22

Elke maandag geven wij een overzicht van de films die de komende week in de bioscoop zullen verschijnen. Dit zijn de films die aankomende week in premiere zullen gaan: All Roads Lead to Rome, The Idol, Warcraft: The Beginning, Our Kind of Traitor en Elle.

All Roads Lead to Romekijkwijzer-groftaalgebruik kijkwijzer-AL

all_roads_lead_to_rome_47042951_ps_1_s-lowPremiere: 2 juni 2016
Genre: Comedy, Romantiek
Regie: Ella Lemhagen
Cast: Sarah Jessica Parker, Rosie Day, Raoul Bova, Claudia Cardinale, Paz Vega
Speelduur: 90 minuten

Samenvatting:

De strikte New Yorkse single mum Maggie (Sarah Jessica Parker) neemt in deze zonnige romkom haar lastige dochter Summer (Rosie Day) op sleeptouw naar Toscane. Vooral om wat quality time met haar te hebben, maar Maggie vind ’t ook wel heel leuk als ze daar ex Luca (Raoul Bova) tegen het gebronsde lijf loopt. Al snel delen ze zelfs een auto naar Rome, want Luca’s eigengereide moeder Carmen (Claudia Cardinale) en Summer vluchten richting de Italiaanse hoofdstad. Voor de één is Rome op de route naar haar ‘bad boy’ in New York, de ander wil er trouwen met de liefde van haar leven…

The Idolkijkwijzer-groftaalgebruik kijkwijzer-discriminatie kijkwijzer-12

IdolThe_Poster_70x100.inddPremiere: 2 juni 2016
Genre: Drama
Regie: Hany Abu-Assad
Cast: Tawfeek Barhom, Mohammed Assaf, Kais Attalah
Speelduur: 100 minuten

Samenvatting:

Mohammed Assaf is van jongs af aan samen met zijn zusje volledig in de ban van muziek. Terwijl hij als kind voor het entertainment tijdens huwelijksfeesten zorgde, heeft de inmiddels 25-jarige Assaf andere muzikale ambities. Hij wil meedoen aan de tv-talentenjacht ‘Arab Idol’, waarvoor hij vanuit de Gazastrook een gevaarlijke reis naar Egypte zal moeten afleggen. Zonder paspoort, in het geheim de grens passerend en zonder uitnodiging voor zelfs maar een auditie, neemt hij het risico en met succes. In 2013 bezorgt hij zijn thuisland een zeldzame overwinningsroes met het officieuze Palestijnse volkslied ‘Ali al-Keffiyeh’ en is het jonge talent verantwoordelijk voor een uniek, bevrijdend moment van nationale trots in Palestina.

Warcraft: The Beginningkijkwijzer-geweld kijkwijzer-12

warcraft_the_beginning_02037760_ps_9_s-lowPremiere: 2 juni 2016
Genre: Actie, Avontuur, Fantasy
Regie: Duncan Jones
Cast: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky en Daniel Wu
Speelduur: 123 minuten

Samenvatting:

In Warcraft: The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht. Warcraft: The Beginning wordt uitgebracht door Legendary Pictures en Universal Pictures en is geregisseerd door Duncan Jones (Moon, Source Code).

Our Kind of Traitorkijkwijzer-groftaalgebruik kijkwijzer-eng kijkwijzer-geweld kijkwijzer-16

our_kind_of_traitor_43008766_ps_1_s-lowPremiere: 2 juni 2016
Genre: Thriller
Regie: Susanna White
Cast: Ewan McGregor, Naomie Harris, Stellan Skarsgård, Damian Lewis
Speelduur: 107 minuten

Samenvatting:

In de thriller Our Kind of Traitor ontmoeten we de academicus Perry Macepearce (Ewan McGregor) die samen met zijn vriendin (Naomie Harris) vakantie aan het vieren is in Antigua. Wanneer ze een Russische miljonair ontmoeten, wordt hun leven op z’n kop gezet. Ze blijken onderdeel te zijn geworden van een grote operatie van de Russische maffia. Met de Britse geheime dienst op de hielen, moeten ze in een zenuwslopende vlucht zichzelf zien te redden. Het spannende Our Kind of Traitor is gebaseerd op de bestseller van John le Carré, waarvan eerder Tinker Tailor Soldier Spy en A Most Wanted Man zijn verfilmd.

Ellekijkwijzer-seks kijkwijzer-groftaalgebruik kijkwijzer-geweldkijkwijzer-16

elle_60082426_ps_1_s-lowPremiere: 2 juni 2016
Genre: Drama, Thriller
Regie: Paul Verhoeven
Cast: Isabelle Huppert, Laurent Lafitte, Anne Consigny, Charles Berling
Speelduur: 130 minuten

Samenvatting:

Michèle (Isabelle Huppert) lijkt onverwoestbaar. Ze is hoofd van een toonaangevend videogamebedrijf en hanteert zowel zakelijk als privé dezelfde genadeloze houding. Maar als ze in haar huis wordt aangevallen en verkracht door een onbekende man verandert haar leven drastisch. Ze besluit zelf achter de dader aan te gaan en belandt in een spannend kat-en-muis-spel dat elk moment uit de hand kan lopen.
The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply