Recensie: Baywatch

Het heeft een aantal jaren geduurd, maar Baywatch is terug. Ditmaal niet als een serie maar als een film. Een film die zichzelf niet te serieus zal nemen. Wij hebben de film gezien, en hieronder lees je wat wij er van vonden. Wil je de film ook zien? Reserveer hem dan nu op dvd.

Plot

Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch. In de nieuwe actie-komedie Baywatch (geïnspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon  gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody. Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.

Baywatch

Het is al vrij snel duidelijk dat jongeren de doelgroep zijn van deze film. Als cast is er gekozen voor de spierbundel Dwayne Johnson, Hunk Zac Efron, Miss World Pryanka Chopra en ex model Kelly Rohrbach. Hierdoor word het al snel duidelijk dat het om de actie, humor en halfnaakte personen gaat.

Conclusie

Baywatch heeft humor, de film zit vol met humor. De humor is soms subtiel, maar vooral genadeloos plat. De actie is beter dan in de tv-serie. Maar het verhaal… Ja, er zit een verhaal in. Maar als je voor het verhaal gaat is dit niet de film die je zoekt. Ga je gewoon voor een leuke film, met weinig tot geen echt verhaal? Dan is dit de film voor je.

Reserveer hem nu op dvd.

Film informatie

Titel: Baywatch
Regie: Seth Gordon
Cast: Dwayne Johnson, Zac Efron, Pryanka Chopra, Kelly Rohrbach
Speelduur
:116 minuten
Releasejaar
: 2017
Oordeel: ★★★

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

2 thoughts on “Recensie: Baywatch

Leave a Reply