Recensie: Set it Up

Set It Up is een Netflix Orginal die op 15 juni 2018 aan het aanbod werd toegevoegd. Wij bij Filmgeek hadden zin een romantische komedie en besloten dus deze film maar te kijken. Wat we van de film vonden? Dat lees je hieronder. 

Plot

Harper en Charlie zijn twee assistenten werkzaam in New York. Hun werkgevers zijn beiden verslaafd aan hun werk en maken het hun personeel weleens lastig. Harper en Charlie vinden hierop een oplossing en organiseren een date voor de bazen. Tijdens het plannen en uitvoeren van hun idee beseffen de assistenten dat er ook romantiek voor hen in de lucht hangt.

 

Set it up

Set It Up is een lekkere film die makkelijk weg kijkt. De film kan bijna alleen al scoren op de chemie tussen Zoey Deutch en Glenn Powell. Hiermee is de film nog beter te kijken aangezien het plezier van de acteurs gewoon van het beeld spat. De gezonde doses humor en verborgen dubbele romantische verhaallijn maakt de film een echte romcom voor als je op zaterdagavond gewoon lekker op de bank een filmpje wil pakken. 

 

Film informatie

Titel: Set it up
Regie: Claire Scanlon
Cast: Zoey Deutch, Glen Powell, Lucy Liu, Taye Diggs
Speelduur
: 105 minuten
Releasejaar
: 2018
Oordeel: ★★★★

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply