Trailer animatiefilm:Sing

Regisseur Garth Jennings komt met zijn debuut animatiefilm Sing. Het is natuurlijk niet zijn hele debuut, hij maakte al eerder The Hitchhikers Guide to the Galaxy en andere films, maar dit wordt zijn eerste animatiefilm. Het script voor Sing is ook zelf door Garth geschreven. Uiteindelijk wordt de film geproduceerd door Illumination Entertaiment die we natuurlijk kennen van de Minions.

Sing

 

Het verhaal draait om Buster, een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Al vindt zijn beste vriend, het schaap Eddie, dat geen goed idee. Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Door een fout van zijn assistent, een oude hagedis, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is. Meteen staat de hele dierenwereld in rep en roer. In de animatiefilm staan vijf personages centraal die hopen dat ze hun leven kunnen veranderen met de wedstrijd: muis Mike, gorilla Johnny, varken Rosita, olifant Meena en stekelvarken Ash.

Trailer Sing

Hieronder staat de uitgebreide trailer van bijna vier minuten. Hierin wordt niet alleen het verhaal samengevat, maar je maakt ook gelijk kennis met de personages. De film komt met een zware lading beroemdheden, zo worden de stemmen ingesproken door: Matthew McConaughy, Seth MacFarlane, Taron Egerton, Reese Witherspoon, Tori Kelly, Scarlett Johansson en Nick Kroll.

Animatiefilm Sing draait vanaf 14 december 2016 in de Nederlandse zalen en volgt vanaf 21 december 2016 in de Belgische bioscopen.

Afbeeldingen uit Sing

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply