Winactie: One Upon A Time In Hollywood

Op 20 december verschijnt Once Upon A Time In… Hollywood, de negende film van tweevoudig Academy Award winnaar Quentin Tarantino, op dvd, Blu-ray, 4K Ultra HD. Wie niet zo lang wil wachten, kan de film al vanaf 13 december digitaal downloaden. Voor de grote fans brengt Sony Pictures Home Entertainment bovendien een Limited 4K Ultra HD Collector’s Edition uit, inclusief 7-inch vinylplaat, een collector’s item vintage poster én een exclusieve nieuwe editie van MAD Magazine. Speciaal voor de release wordt ook een Limited 2-disc 4K Ultra HD in Steelbook Edition uitgebracht.

Once Upon a Time in… Hollywood

Quentin Tarantino’s Once Upon a Time in… Hollywood biedt kijkers een blik in het rauwe Los Angeles van 1969, waar tv-ster Rick Dalton (Leonardo di Caprio) en zijn stunt stand-in Cliff Booth (Brad Pitt) zich een weg banen door een snel veranderende filmindustrie. De film bleek een echte kaskraker en heeft “een van de beste casts aller tijden”. Naast hoofdrolspelers Leonardo DiCaprio en Brad Pitt schitteren onder andere Margot Robbie, Julia Butters, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Austin Butler, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Bruce Dern en Al Pacino – in verschillende verhaallijnen – als eerbetoon aan de laatste momenten van Hollywoods Gouden Eeuw, waaronder een cameo van Luke Perry in zijn onverwacht laatste rol.

Winactie

Wij mogen van Sony twee keer een Limited 2-disc 4K Ultra HD in Steelbook Edition weggeven! Wij zorgen ervoor dat de twee winnaars hem nog voor de kerst in huis hebben. Hieronder kan je mee doen met de winactie. Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie verteld Rafflecopter ons de winnaars. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de prijs. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint. Het meedoen is gratis, de steelbook versturen we alleen naar de BeNeLux.

a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

16 thoughts on “Winactie: One Upon A Time In Hollywood

  1. Lekker tijdens de vrije uurtjes samen lekker knus op de bank genieten van deze prachtige film.
    Graag zou ik mijn partner verrassen met deze film.

    1. Steelbook zou perfect in mijn kast gedisplayed staan naast de pulp fiction en inglorious bastards steelbooks. Zou dit film ook graag willen laten zien aan mijn vriendin.

  2. Ik zou hem onder de boom willen leggen voor mijn vriend. Natuurlijk kijk ik mee. Tarantino doet het altijd goed bij hem.

Leave a Reply