Winactie: Spider-Man Homecoming

Sinds vorige week draait Spider-Man Homecoming in de bioscopen. Deze film is echt een aanrader zoals je kan lezen in onze 5 sterren recensie. Nu mogen wij een leuk pakketje weggeven voor de fans. Nu hoor ik je al denken, wat kunnen we winnen? Nou wij geven een leuk pakketje weg.

Wat kan je winnen?

Wat zit er in het pakket? Nou wij geven het volgende weg: Een hoesje voor je OV-kaart, een telefoonhoesje en een zonnebril.

Over de film

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Winactie

Wil jij het prijzenpakket winnen? Doe dan mee met onze winactie. Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op een prijzenpakket. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.
a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

27 thoughts on “Winactie: Spider-Man Homecoming

  1. Op de vraag wie me favoriete superheld is. Moet ik toch zeggen Batman. Vind echt alles van de wereld van Batman super! Heb zelfs tattoo’s van Batman op me arm. Maar Marvel superhelden vind ik ook erg leuk. Ze hebben allemaal wel hun charmes ????

  2. Batman. Vooral omdat hij geen enkele superpower heeft en toch geen modderfiguur slaat tegenover de bad guys.

  3. Ik ben geweest met mijn zoon, hij zou heel blij zijn met dit prijzenpakket, Een super gave film voor moeder en zoon.

  4. Wonder Woman. Wat een leuke film was dat en wat een mooi voorbeeld voor jonge meisjes. Eindelijk was er ook eens een vrouwelijke superheld!

  5. Ik vind het toch fijn dat we Wonder Women hebben. Eindelijk een stoere vrouw.
    Maar mijn dochter (3 jaar) vindt de man met de groene borsten het Cools

Leave a Reply