Winactie: Xmas WithLove

Ieder jaar verheug ik me al op het einde van het jaar, zodat ik lekker op de bank kan kruipen met romantische kerstfilms. Zo kom je heerlijk in de stemming voor de feestdagen. Dit jaar kijken we deze kerstfilms via WithLove, dé streamingsdienst voor romantische films en series. Hier is een fijne collectie kerstfilms te vinden. Wij bekeken afgelopen weekend al een paar films.

 

Naughty & Nice – ★★★★✫

Als de arrogante dj Pepper te ver gaat tijdens een live uitzending in LA, wordt hij door zijn baas naar een klein dorpje in Colorado gestuurd om te wachten tot de storm over waait. Hier wordt hij tijdelijk de co-host van dj Sandra in haar programma Dr. Love in the Morning. Sandra zit er niet op te wachten haar show te delen en Pepper wil daar helemaal niet zijn. Ze kibbelen live op de radio over het format en al snel luistert het hele dorp naar hun show, omdat ze niets willen missen van dit koppige (en komische) duo.

De meeste kerstfilms zijn zoetsappig en voorspelbaar, maar Naughty & Nice was net even iets meer. Ik werd daadwerkelijk een paar keer op het verkeerde been gezet en ik vond de personages leuk. Het blijft natuurlijk een romantische comedy, maar ik vond het aanrader.

Christmas Cupcakes – ★★★★✫

Kim en Gina Remo nemen na het overlijden van hun vader zijn bakkerij over, samen met hun oom Mario. De bakkerij staat bekend om het ‘egg bread’ volgens een oud familierecept. Alleen hun vader kon het perfect bereiden, maar Gina blijkt het ook in zich te hebben. Helaas kampt de bakkerij met flinke financiële problemen. De dochter van Kim komt met de oplossing. Gina en Kim kunnen samen mee doen aan een bakwedstrijd, een soort Heel Holland Bakt, met een finale op kerstavond. Als ze de show winnen, zijn ze uit de schulden en kunnen ze de bakkerij van hun vader redden.

Christmas Cupcakes staat voornamelijk in het teken van familie. De band tussen zussen en moeders en dochters komen vooral naar voren. De vrouwen in deze film missen hun vader, man en opa, maar hierdoor zetten ze alles op alles om zijn nalatenschap te laten voortbestaan. Het is geen gemakkelijke strijd en de film neemt hier en daar wat onverwachte wendingen. Zo zit er er een vriendelijke klant in die enorm fan was van het egg bread van hun vader, maar die ook nog wel wat wijze adviezen te delen heeft, maar er is ondanks alles ook wel wat aandacht voor liefde en romantiek. Heb je zin in een kerstfilm zonder de standaard kerstbomen en cadeautjes dan is Christmas Cupcakes jouw film.

Winactie

Kijk jij ook graag romantische kerstfilms, dan hebben we goed nieuws voor jou. Je kunt je nu aanmelden voor één maand gratis films kijken via WithLove. Ook mogen wij onder de mensen die zich hiervoor aanmelden een gratis jaarabonnement verloten. Dan kun je ook ná december naar alle mooie en romantische films blijven kijken. Doe je mee?

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op een prijzenpakket. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply