De nieuwste films kijk je On Demand!

Op zoek naar een mooie, spannende of grappige film om te kijken? Met Interactieve TV van KPN kijk je de nieuwste films On Demand en heb je je eigen videotheek binnen handbereik. We zetten de releases van november voor je op een rijtje!

Love, Simon

De filmt gaat over de zeventienjarige jongen Simon Spier. Als leerling van een middelbare school krijgt Simon het bericht te lezen van een mede leerling genaamd ”Blue” die schrijft dat hij nog niet uit de kast is gekomen. Simon moet zelf ook nog uit de kast komen en besluit hem een bericht te versturen onder de naam ”Jaques”. Maar wanneer een andere student daar achter komt veranderd alles. Lees ook onze recensie hier.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Vier jaar geleden was Jurassic World op het eiland Isla Nublar nog een bruisend pretpark en luxe resort. Sinds de komst van de dinosaurussen op het complex is het verlaten. Op het eiland staat een vulkaan die ontwaakt is en dreigt te gaan uitbarsten, daarom starten Owen en Claire met hun reddingsmissie om de dinosaurussen te redden. Benieuwd naar hoe deze reddingsmissie verloopt?

Overboard

Het leven van Kate bestaat uit hardwerken en haar drie kinderen. Voor een schoonmaak opdracht komt Kate op een dag op het schip van de miljonair Leonardo. Wanneer Kate weigert om een andere klus te doen veranderd de sfeer en gooit Leonardo haar apparatuur in het water. Maar wanneer Leonardo op een dag van boord valt en zijn geheugen kwijt is ziet Kate haar kans om wraak te nemen.

Ocean’s 8

Ocean’s 8 staat volledig in het teken van een bende vrouwelijke misdadigers. De bende staat onder leiding van Debbie Ocean de zus van Danny Ocean, de leider uit de Oceans’s trilogie. Debbie probeert om op eigen benen te staan en besluit om een roof te plegen tijdens een groot Gala in New York.

Blockers

De vriendinnen Julie, Kayla en Sam zijn al goede vriendinnen sinds de eerste dag op de kleuterschool. Op de dag van het seniorenbal besluiten de meiden gezamenlijk om hun maagdelijkheid te verliezen. Wanneer de ouders meekijken op de laptop zien zij de onderlinge berichten over het plan en gaan polshoogte nemen op de afterparty. Eenmaal aangekomen start de zoektocht naar de dochters wat niet volgens plan verloopt.

Ook On Demand kijken?

Geen film meer missen? Met Interactieve TV van KPN heb je je eigen videotheek binnen handbereik. Kies voor één van de Internet en TV pakketten van KPN en kijk de première films  via Interactieve TV.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply