Maart filmmaand bij La Cubanita

Houd jij van lekker eten en films? Dan is dit filmarrangement van La Cubanita echt iets voor jou. Tijdens de Filmmaand heeft La Cubanita een leuk filmarrangement waarbij je naast een avondje tapas eten ook een kaartje krijgt voor een film. In maart kun je vanaf 25 euro per persoon onbeperkt tapas eten en naar de nieuwe bioscoopfilm Het Verlangen. Deze Nederlandse film draait vanaf 23 maart 2017 in de bioscoop.

Het filmarrangement bestaat in maart uit:

  • Onbeperkt tapas eten;
  • Een chocolate brownie;
  • Een Watermelon Fizz Cocktail;
  • Bioscoopbon voor de film Het Verlangen.

La Cubanita

De menukaart van La Cubanita bestaat uit koude tapas, vlees tapas, vegetarische tapas en vis, schaal- en schelpdieren. Ook kun je kiezen uit één van de heerlijke, zoete desserts (deze zijn niet inbegrepen in de prijs). Naast heerlijke tapas kun je bij La Cubanita ook genieten van heerlijke cocktails, bier en lekkere wijnen.

Heb je niets met deze film, maar ben je wel benieuwd naar de heerlijke tapas van La Cubanita? Dan kun je vanaf 17,50 per persoon onbeperkt tapas eten.

Plot van Het Verlangen

Als de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn direct mogelijkheden. De uitgeverij verkeert in zwaar weer waardoor een succes zeer welkom is. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman, de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. Met Herman – hoe goed zijn boek ook is – weten de broers dat ze bij de media niet hoeven aan te komen. De truc werkt; het boek wordt een megasucces en Brigitte ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer haar stijgende roem Herman teveel wordt, start de strijd om erkenning.

Kijk voor de actievoorwaarden op de website van La Cubanita.

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply