Premieres 2016: Week 32

Elke maandag geven wij een overzicht van de films die de komende week in de bioscoop zullen verschijnen. Dit zijn de films die aankomende week in première zullen gaan: Skiptrace, Dukhtar, Bad Moms, Out of Love, Café Society en Equals.

Skiptracekijkwijzer-groftaalgebruik kijkwijzer-eng kijkwijzer-geweld kijkwijzer-discriminatie kijkwijzer-12

skiptrace_47042750_ps_1_s-lowPremière: 11 augustus
Genre: Actie, Comedy
Regie: Renny Harlin
Cast: Jackie Chan, Johnny Knoxville, Bingbing Fan
Speelduur: 107 minuten

Samenvatting:

Rechercheur Bennie Chan (Jackie Chan) probeert al jaren misdaadbaas Victor Wong te pakken. Als zijn nicht Samantha (Bingbing Fan) het aan de stok krijgt met de bende van Wong, krijgt Chan een nieuwe kans. Maar daarvoor heeft hij wel een getuige nodig: de praatgrage Amerikaanse beroepsgokker Connor Watts (Johnny Knoxville). Die blijkt echter net ontvoerd te zijn naar Rusland, dus zit er voor Chan niets anders op dan Connor op te gaan halen. Het onwaarschijnlijke duo raakt onderweg van Rusland naar Hong Kong in hachelijke avonturen verzeild; van de bergen in Mongolië tot de zandduinen in de Gobi-woestijn.

Dukhtar 
kijkwijzer-16

dukhtar_86000002_ps_1_s-lowPremière: 11 augustus
Genre: Drama
Regie: Afia Nathaniel
Cast: Samiya Mumtaz, Saleha Aref, Mohib Mirza, Asif Khan
Speelduur: 93 minuten

Samenvatting:

Gedwongen huwelijken zijn in landen als India en Pakistan helaas nog steeds aan de orde van de dag. De film Dukhtar (Urdu voor ‘dochter’) vertelt het dramatische verhaal van een moeder die in Pakistan op de vlucht slaat met haar dochter. De moeder, zelf op jonge leeftijd uitgehuwelijkt, probeert uit alle macht te voorkomen dat haar 10-jarige dochter hetzelfde overkomt in een land dat geregeerd wordt door mannen en mannelijke eer.


Bad Momskijkwijzer-groftaalgebruik kijkwijzer-seks kijkwijzer-12

bad_moms_47043013_ps_1_s-lowPremière: 11 augustus
Genre: Comedy
Regie: Jon Lucas , Scott Moore
Cast: Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn
Speelduur: 101 minuten

Samenvatting:

Amy Mitchell (Mila Kunis) is helemaal klaar met haar leventje als oververmoeide, werkende moeder. Ze moet haar kids vrijwel eigenhandig opvoeden, naar sport brengen, ze moet naar ouderavonden én ze moet presteren op haar werk. Tot ze besluit dat dit niet langer vol te houden is en ze samen met twee andere zwaar gestreste moeders (Kristen Bell en Kathryn Hahn) kiest even ‘bad moms’ te zijn. Maar dat pikken de keurige moeders van de school (Christina Applegate, Annie Mumolo en Jada Pinkett Smith) absoluut niet…


Out of Lovekijkwijzer-seks kijkwijzer-groftaalgebruik kijkwijzer-geweld kijkwijzer-drugs kijkwijzer-12

out_of_love_26006466_ps_1_s-lowPremière: 11 augustus
Genre: Drama
Regie: Paloma Aguilera Valdebenito
Cast: Naomi Velissariou, Danil Vorobyev
Speelduur: 101 minuten

Samenvatting:

De Griekse Varya zit aan een bar als de Russische kok Nikolai haar vanuit zijn keuken ontdekt. Het is liefde op het eerste gezicht. Tussen de twee ontwikkelt zich een gepassioneerde maar ook destructieve relatie waarin momenten van echte liefde zich regelmatig afwisselen met heftige conflicten.

 

Café Society kijkwijzer-geweld kijkwijzer-12

cafe_society_48050688_ps_1_s-lowPremière: 11 augustus
Genre: Comedy, Drama, Romantiek
Regie: Woody Allen
Cast: Jeannie Berlin, Steve Carell, Jesse Eisenberg, Blake Lively
Speelduur: 96 minuten

Samenvatting:

Café Society vertelt het verhaal van een jonge man die het in het Hollywood van de jaren ’30 hoopt te gaan maken in de filmindustrie. Wanneer hij verliefd wordt laat hij zich meeslepen in de zogenaamde café society, de levendige kunstenaarsscene.

 

Equalskijkwijzer-geweld kijkwijzer-eng kijkwijzer-groftaalgebruik kijkwijzer-6

equals_43008818_ps_1_s-lowPremière: 11 augustus
Genre: Science Fiction
Regie: Drake Doremus
Cast: Guy Pearce, Kristen Stewart, Nicholas Hoult
Speelduur: 102 minuten

Samenvatting:

In Equals maken we kennis met een wereld waar emotie verboden is. Op het tonen van emotie staan zware straffen die het leven van de bewoners ondragelijk maakt. Wanneer Nia (Kristen Stewart) en Silas (Nicholas Hoult) elkaar ontmoeten ontstaan er gevoelens voor elkaar die per dag sterker worden waardoor het verbergen van deze liefde steeds moeilijker wordt. Met gevaar voor eigen leven proberen ze bij elkaar te zijn, maar wanneer de angst om opgesloten te worden zo groot wordt, zien ze nog maar één uitweg, eentje die fatale gevolgen kan hebben…
The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply