Recensie: The Ridiculous 6

Tegenwoordig is een Adam Sandler film een gerne opzich geworden. Toen ik op Netflix de film The Ridiculous 6 zag staan ging hij dus ook al snel op de wishlist. Dit mede omdat Adam Sandler verstrekt word met Rob Schneider, Luke Wilson en Taylor Lautner. Wat ik van de film vond lees je hieronder.

The Ridiculous 6

Plot

Tommy ‘White Knife’ Stockburn (Adam Sandler) is een man die als weeskind is opgegroeid bij een indianenstam. Wanneer hij hoort dat zijn lang verloren vader is teruggekeerd, gaat hij op een avontuurlijke reis door het wilde westen. Dit doet hij samen met zijn vijf halfbroers, waarbij ze beter bekend zullen staan als ‘the ridiculous six’.

the-ridiculous-6-screen-3

The Ridiculous 6

Zoals hierboven al aangegeven, de film is een Adam Sandler movie. Je moet deze film dus alleen kijken als je tegen de flauwe grappen kan. Heel veel over de inhoud kan ik dan dus ook niet zeggen, want ja inhoud? Het is vooral humor op humor. Een paar goede redenen om de film te zien kan ik je wel geven:

  • Adam Sandler films zijn jouw Guilty Pleasure
  • Vanilla Ice is je favoriete rapper
  • Je een film wilt zien waar Taylor Lautner een keer wel zijn shirt aanhoud.

Maar even toch maar over de film. Het is duidelijk te zien dat Adam een goed team heeft verzameld voor de film. Iedereen heeft zichtbaar lol, en dit doet de film goed. In vergelijking met andere Adam Sandler films is hij hier ook heel gul geweest met het materiaal, de film geeft elke acteur zijn momenten en zo kwam ik er dan ook achter dat Tayler Lautner best wel kan acteren…

the-ridiculous-6-screen-1

Conclusie

The Ridiculous 6 is eigenlijk best wel een goede film geworden, er zit een verhaal in die ook daadwerkelijk een soort van logisch is. En het verhaal word aangehouden van begin tot einde van de film. Wel is de film bij vlagen te flauw, maar ja dit verwacht je van Adam Sandler. De film zal de mensen die niet van Adam Sandler houden zeker niet gaan overtuigen, maar het publiek dat wel van Adam Sandler houdt zal deze film wel kunnen waarderen.

 

Film informatie

Titel: The Ridiculous 6
Regie: Frank Coraci
Cast: Adam Sandler, Terry Crews, Jorge Garcia, Taylor Lautner
Speelduur
: 119 minuten
Releasejaar
: 2015
Oordeel: ★★★

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply