Recensie: Sex Tape

Een tijdje geleden kwam de film Sex Tape met Cameron Diaz in de bioscoop, en inmiddels is de film ook al verkrijgbaar op dvd en blu-ray. Ik heb de film een tijdje geleden al gezien mede door de titel, en de hoofdrolspeler. En nee, dan bedoel ik niet Cameron Diaz. Ik was benieuwd hoe Jason Segel het zou doen na de serie How I Met Your Mother. Wat ik van de film vond? Nou dat lees je dus hieronder 🙂 Ben je op deze site binnengekomen voor de sex tape van Cameron Diaz? Sorry, daarbij kunnen we je niet helpen.

Cameron Diaz Sex Tape

Plot

Vroeger hadden Jay en Annie een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken. Ze besluiten – want waarom ook niet? – om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang alle standjes uitproberen uit het boek The Joy of Sex. Het leek een goed idee totdat ze erachter komen dat hun wel erg persoonlijke video per ongeluk naar andere mensen is verstuurd. Nu hun reputatie op het spel staat, moeten ze zien te voorkomen dat de video online verschijnt, wat leidt tot een onvergetelijke avond met bizarre gebeurtenissen.

Jason Segel Sex Tape

Sex Tape

Een smsje van je vrienden krijgen met “bedankt voor de video”, daarmee begint het vreemde avontuur van Cameron Diaz en Jason Segel in Sex Tape. Vooral Jason heeft duidelijk plezier in zijn rol, en je ziet hem duidelijk inleven in zijn karakter en zijn schrikreactie lijkt bijna echt. Maar ja, het is natuurlijk wel schrikken als je drie uur durende Sex Tape in de cloud is opgeslagen.

Zo begint een grappig, en soms hilarisch maar een beetje chaotisch avontuur opzoek naar waar die cloud zich nou eigenlijk bevind. Het doel? Nou ze moeten zo snel als mogelijk de Sex Tape uit de cloud verwijderen, en al die ipad die ze weggegeven hebben zo snel mogelijk weer terug krijgen voordat iedereen de tape gezien heeft. Tegelijk tijd zijn er meer en meer mensen die de film wel krijgen te zien.

Cameron Diaz Sex Tape Bed

Conclusie

Dat een film omhoog getrokken word door de cast bewijst deze komedie eigenlijk wel. Ik weet niet of de film net zo goed was geweest met twee andere acteurs, en al snel had de film het risico gelopen om een platte ordinaire film te worden. Toch lukt het zowel Cameron Diaz als Jason Segel om Sex Tape leuk te houden. Hun acteer werkt maakt het wat eentonige script goed. Het is eigenlijk een best leuke film om te kijken als je even wil bank hangen. Wil jij hem ook zien? Hij staat voor een tientje op bol.com.

Film informatie

Titel: Sex Tape
Regie: Jake Kasdan
Cast: Jason Segel, Cameron Diaz
Speelduur:
 94 minuten
Releasejaar:
2014
Oordeel: ★★★★

Behind The Scenes

We hebben ook een aantal behind the scenes foto’s van de set.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

4 thoughts on “Recensie: Sex Tape

  1. Dat is wel een erg hoge score, zelf kon ik ‘m niet echt waarderen. De twee hoofdrolspelers zijn zeker ok, maar het materiaal te tam met zo’n titel…

    1. Als ik naar andere score’s kijkt is hij inderdaad aan de hoge kant, maar ik heb me eigenlijk goed vermaakt bij het kijken. Maar misschien telt het mee dat ik fan ben van zowel Cameron Diaz als Jason Segel 🙂

Leave a Reply