Tien vragen aan Krystle

Krystle is moeder van drie jongens en op batboy.nl schrijft ze over haar dagelijks leven, haar gezin en andere lifestyle onderwerpen. Vandaag geeft ze op Filmgeek antwoord op onze tien vragen over films.

Wat is de laatste film die je hebt gezien? (en wat vond je ervan?

De laatste film die ik heb gezien is best wel een tijdje geleden eigenlijk. Vroeger (voordat ik kinderen had) keek ik echt elk weekend films, meestal twee achter elkaar. Dat kan ik nu niet meer volhouden hoor. Ik was ook helemaal op de hoogte van de nieuwste films. Nu kijken we vaak naar tekenfilms en ben ik er een beetje uit. De films op Netflix vind ik een beetje tegenvallen, zo vond ik The Bird Box echt een tegenvaller.

Wat is jouw favoriete genre?

Mijn favoriete genre zijn toch wel de thrillers. Ik houd van spanning en er mag best wat actie in zitten. Ik mag ook graag naar horrorfilms kijken, mits het zonder aliens, zombies en andere rare wezens is daar houd ik niet van.

Welke film moet iedereen – volgens jou – gezien hebben?

Het is dan wel geen thriller, maar ik vind Hatchi een hele mooie film of The Notebook. Moet altijd huilen terwijl ik weet wat er gebeurd. Daarnaast is Ghost ook één van mijn favorieten. Naar dit soort films kijk ik dan graag alleen, dat vind mijn partner toch niks.

Wie is jouw favoriete acteur / actrice?

Ik heb niet echt een favoriete acteur. Vroeger was ik helemaal verliefd op Leonardo DiCaprio en was Titanic uiteraard mijn favoriete film 😉 . Er zijn wel heel veel acteurs waar ik graag naar kijk. Zo vind ik bijvoorbeeld de meeste films waar Denzel Washington in speelt erg goed, maar ik mag ook graag kijken naar Ryan Reynolds, Ryan Gosling, Nicolas Cage, Robert Pattinson, Samuel L. Jackson of Channing Tatum. Eigenlijk te veel om op te noemen. Je kan me beter vragen naar welke film ik absoluut niet wil kijken als er een bepaalde acteur in speelt Jean-Claude Van Damme bijvoorbeeld

Welke snack mag niet ontbreken als je een film kijkt?

Eigenlijk ben ik op dieet dus snack ik niet, maar anders mag een lekkere bak ijs zeker niet ontbreken of chocolade daar ben ik ook dol op. Chips gaat er ook wel in zoals bugles met zo’n bakkertje erbij of caramel popcorn haha zie je is maar goed dat ik op dieet ben.

Wat is je favoriete film quote?

Ik heb geen favoriete filmquote.

Ben je wel eens halverwege een film weggelopen uit de bioscoop? Welke film was dat?

Hmm, nee nooit halverwege een film weggelopen, maar mijn man (toen mijn vriendje) is op onze date tijdens de film in slaap gevallen en ik was erg chagrijnig. Hij snurkte ontzettend en ik geneerde me kapot. De film die we toen keken was Vanille Sky, misschien was hij ook wel niet echt boeiend.

Wat is je favoriete film soundtrack?

Mijn favoriete filmsoundtrack is die van Ghost. Moet ik ook huilen.

Heb je een guilty pleasure op filmgebied?

Nee, geen quilty pleassure op filmgebied.

Van welke film zou jij graag een review willen zien op Filmgeek?

Van een goede thriller zou ik wel een review willen lezen. Ik ben er een beetje uit dus tips zijn welkom.

 

Wil jij de vragen ook beantwoorden? Stuur een mailtje naar roxanne@filmgeek.nl en ik stuur je de vragen toe. 

 

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply