Winactie: Suicide Squad

Vanaf vandaag is de film Suicide Squad te koop op DVD. Afgelopen zomer schreven we al een recensie over Suicide Squad en wij waren erg enthousiast over deze film. Daarom willen wij jullie ook een kans geven om hem te bekijken. We mogen één DVD van deze film weggeven. Lees snel hoe je mee kunt doen met deze winactie.

Suicide Squad

Plot

Het voelt goed om slecht te zijn… Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan. U.S. intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

Suicide Squad

Film informatie

Titel: Suicide Squad
Regie: David Ayer
Cast: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Viola Davis, Cara Delevingne, Scott Eastwood
Speelduur:
123 minuten
Releasejaar:
2016
Oordeel: ★★★★★

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

25 thoughts on “Winactie: Suicide Squad

  1. Super leuke actie weer 🙂 Suicide Squad is echt éen van me favoriete films van het afgelopen jaar. Ook gelijk naar de bios ervoor geweest. En afgelopen weekend weer gehuurd on demand :p Dus zou zeer leuk zijn om hem te winnen 🙂

  2. Zou hem voor mijn partner onder de kerstboom neer legen, dan kunnen we samen deze film kijken, super leuk !!.
    Groetjes Anneliese

  3. DC COMICSSSS!!!!! Zou Poison Ivy er ook in de sequels voorkomen? En dat Harley dan op haar valt? Come on hun passen zooo goed bij elkaar!

Leave a Reply