Winactie: Kiki, El Amor Se Hace

Afgelopen zomer schreven wij al een recensie over de Spaanse film Kiki, el amor se hace. Inmiddels is deze filmhit ook op dvd verschenen. Wij geven één dvd weg. Wil je meedoen aan deze winactie? Lees dan snel verder.

Kiki, el amor se hace

Plot

Deze komedie speelt zich af in het zonnige Spanje. Een luchtige film waarin diverse personages de revue passeren. Allemaal willen ze geluk in de liefde, en de liefde is niet zo standaard als je wel denkt. Paco en Ana zijn getrouwd, maar willen het vuur terug in hun relatie. Als daar een bezoekje aan een therapeut voor nodig is, dan moet dat maar. Jose Luis, de arts in plastische chirurgie probeert uit alle macht zijn affectie te tonen aan zijn vrouw Paloma. Het lijkt er echter op dat sinds Paloma in een rolstoel zit na een ongeval, zij niets meer van hem wil weten. Ook het stel Candelaria en Antonio maakt zich druk om hun relatie. Wonend op een woonwagenkamp en als eigenaar van een ‘stand’ die ingezet wordt op kermis en buurtfeesten, vraagt Antonio zich af wat Candelaria toch allemaal uitspookt. Ze gedraagt zich namelijk…. vreemd. Ook de jonge Natalia is verliefd.  Op Alex en zij wil dolgraag trouwen, maar of er een huwelijk in het verschiet ligt, dat is nog maar de vraag. Tot slot Sandra, een jonge alleenstaande vrouw die dolgraag geluk in de liefde wil vinden. Vooralsnog heeft ze alleen gezelschap van haar huisdier, de leguaan.

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

Kun jij niet wachten en wil je deze film nu al kijken? De DVD van Kiki, el amor se hace is onder andere verkrijgbaar bij bol.com.

Filminformatie

Titel: Kiki, El Amor Se Hace
Alternatieve titel:
Kiki, Love to Love
RegiePaco León
CastNatalia de Molina,  Álex García,  Jacobo Sánchez
Speelduur:
 107 minuten
Releasejaar:
2016

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

9 thoughts on “Winactie: Kiki, El Amor Se Hace

  1. Mijn favoriet is El secreto de sus ojos, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet zo heeeel veel spaanse films gezien heb…

  2. Ik heb nog nooit een Spaanse film gezien, ik doe graag mee, zou deze film graag willen zien !!.

    Groetjes van,
    Anneliese de Waal

Leave a Reply