Winactie: The Zookeeper’s Wife [GESLOTEN]

Deze week zagen wij The Zookeeper’s Wife in de bioscoop en we schreven er een recensie over. Een prachtige film. En we hebben goed nieuws, want we mogen 3 keer 2 vrijkaartjes weggeven voor deze film. Wil jij kans maken op deze prijs? Lees dan snel verder.

Plot

De Poolse Antonina en haar man Jan Zabinski wisten tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 300 Joden uit de handen van de Nazi’s te redden door ze een schuilplek te bieden in hun dierentuin. De film vertelt op onnavolgbare wijze het verhaal van het gezin, maar ook dat van de dieren in hun dierentuin, de tijdelijke Joodse bewoners en de stad Warschau in de allesverwoestende oorlog. The Zookeepers Wife is een verfilming van het gelijknamige boek (in Nederland vertaald als Antonina’s Dierentuin) van Diane Ackerman. Zij baseerde haar verhaal op de archieven en dagboeken van Antonina Zabinski.

Winactie

Wij mogen drie keer twee kaartjes weggeven voor The Zookeeper’s Wife. Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen, log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

Film informatie

Titel: The Zookeeper’s Wife
Regie: Niki Karo
Cast: Johan Heldenbergh, Daniel Bruhl, Michael McElhatton, Jessica Chastain, Efrat Dor, Shira Haas
Speelduur
: 127 minuten
Releasejaar
: 2017
Oordeel: ★★★★★

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

31 thoughts on “Winactie: The Zookeeper’s Wife [GESLOTEN]

 1. Doe heel graag mee voor mijzelf en mijn man. We hebben al diverse WO2 plekken bezocht. We zijn er door gefascineerd. Dit bijzondere verhaal zou ik graag met mijn man willen bekijken.

 2. Ik volg jullie op Facebook. Ik houd van een waargebeurd verhaal en dit verhaal spreekt mij heel erg aan. Zou graag naartoe willen met manlief.

 3. Deze film staat bovenaan op mijn lijstje van films die ik nog in de bioscoop wil zien.
  Mijn lievelingsdier in de dierentuin zijn toch echt zebra’s, ongelooflijk hoe iedere vacht weer anders is.

 4. Ga vaak naar Blijdorp maar heb niet specifiek een favoriet dier. Vind alle dieren wel interessant en leuk om naar te kijken. En de trailer van de film zag er veelbelovend uit, dus ben erg benieuwd naar deze film.

 5. Eigenlijk vind ik dierentuinen niet heel erg fijn voor de beesten zelf maar de leukste dieren vind ik de flamingo’s.

  1. Nee dat is zeker erg dubbel. Gelukkig hebben de dieren steeds meer ruimte in dierentuinen. Ik vind het zelf mooi om ze te zien, maar ze horen uiteraard in het wild thuis.

 6. Mijn favoriete dier is de olifant. Ik heb het geluk ze van dichtbij te hebben gezien in Tanzania. Ik denk niet dat ik ooit nog zoiets moois zal zien. Groetjes Carmen

 7. IK wil graag meedoen met deze actie voor de filmkaartjes.
  Mijn favoriete dier is de Olifant. Zó mooi en sterk!!

 8. Ik wil dolgraag deze film zien, want ik vind katachtige dieren prachtig! Mijn favoriete dier is de lynx.

 9. Giraffen vind ik zo bijzonder!! En ook de pinguins, super grappig. Maar ga toch eerst naar de giraffen.

Leave a Reply